Home

Latest News

We Are One Booking & PR kijkt weer naar de toekomst en voegt nieuwe talenten toe

No Comments News

Boekingskantoor We Are One Booking & PR heeft vandaag nieuwe artiesten aan het roster toegevoegd. Niemand minder dan Estefania Jimarez, Dr Rude, DJ Baba, Golden Sky, Andromheda en Han Beukers hebben getekend bij de agency en we spraken met agent Lana Bockweg over hun grote plannen binnen de Trance en de hardere stijlen.

“We hebben in de afgelopen periode niet stil gezeten en een breed scala aan nieuw talent voor onze klanten aangetrokken.”

Aldus Lana Bockweg

Zodra je voor een feest of festival artiesten nodig hebt kom je al snel uit bij een bookings agency en managementbureau zoals We Are One Pr uit. Wij regelen optredens voor deze artiesten en we  begeleiden hun in hun loopbaan.

Vooruit kijken

De maatregelen vanwege de Coronacrisis hebben grote gevolgen gehad voor de culturele en creatieve sector en daarmee ook voor ons. Maar we kijken graag weer vooruit met een frisse blik en werken daarom met dit nieuwe talent aan hun nieuwe carrière. We starten niet helemaal op NUL omdat we voor 2020 al reeds naam en reputatie voor onszelf hadden opgebouwd met artiesten zoals Fred Baker, Marc Simz. In het verleden hebben we uiteraard ook aan de wieg van de carrière van Alan Watts hebben gestaan.

Voor 2022 en de opvolgende jaren houden we als bookings en management kantoor de focus op deze 10 trance en hard-dance acts.

Please follow and like us:
Facebooktwitterrssinstagram
Facebooktwitterreddit

Tags: , , , ,